Teun drinkt wasverzachter omdat D66 ertegen is

Veel omstanders schrokken zich vandaag een hoedje toen SGPJ-lid Teun midden op straat een volledige fles wasverzachter achterover sloeg. Volgens vrienden en familie doet Teun dit vaker, omdat hij ervan overtuigd is dat je van D66 geen wasverzachter mag drinken.

Teun heeft een moeizame verhouding met de liberaal-progressieve partij. Teun kon ons zelf om begrijpelijke redenen niet te woord staan, maar vriend Gerald verwoordt het als volgt: “Teun is het, voorzichtig geformuleerd, vaak oneens met D66. Kaag ziet hij als het ultieme kwaad en als je hem een foto van Alexander Pechtold laat zien moet je hem echt even tien minuten met rust laten. Het heeft wel iets obsessiefs soms.”

Volgens zus Angelique is Teuns antipathie tegen de liberalen de laatste tijd bovendien sterker geworden: “In het begin was hij alleen voor zwarte piet en tegen vegetariërs. Dat is tot daar aan toe. Maar de laatste tijd ging hij steeds meer dingen als ‘woke’ zien en die dingen ging hij dan expres niet doen. Kennelijk heeft iemand van D66 gezegd dat je geen wasverzachter mag drinken en daar trekt Teun dan zijn conclusies uit.”

Teuns vader zit in zijn maag met het gedrag van zijn zoon: “Wasverzachter is gelukkig niet meteen dodelijk, maar gezond is het niet. Ik denk dat ik maar eens een brief ga sturen naar D66 om te vragen of ze een keer kunnen zeggen dat je wél wasverzachter moet drinken. En dan gelijk wat dingen over niet naar school gaan, niet luisteren naar je ouders en niet opruimen na het eten. Dat helpt vast.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *