Geloofstoerusting gaat bingo-avonden organiseren: Stichting U daar!

Geloofstoerusting viert haar tienjarig bestaan met een uitbreiding van het toch al indrukwekkende pakket aan activiteiten voor christenen. Vanaf maart 2023 zullen er maandelijks bingo-avonden georganiseerd worden door de organisatie die als doelstelling heeft een hulpmiddel te zijn voor gelovigen van alle leeftijden. De nieuwe zusterinstelling krijgt de naam Stichting U daar!. Om rekening te houden met de beoogde doelgroep zullen verdere advertenties van U daar! veelal verschijnen in gedrukte kranten.

“Binnen deze gloednieuwe tak van Geloofstoerusting hopen wij tot opbouw van de aftaaienden zijn”, zegt Marcel Vroegop, initiatiefnemer van U daar!. Vroegop: “Op een ontspannen en sfeervolle wijze willen wij contactmomenten realiseren waarbij aan ouderen een handreiking wordt gedaan om toch eindelijk een keer een antwoord te krijgen op levensvragen.”

Tijdens de bingo-avonden zullen ook lezingen gehouden worden met aansprekende thema’s als ‘vernieuwing is eng’, ‘vroeger fietste ik wel gewoon in de regen naar de Driestar’ en ‘wat te doen als je kleinkind naar gospelmuziek luistert?’.

De avonden zullen gepresenteerd worden door emeritus-predikanten die dolgraag weer eens in de schijnwerpers willen staan. Er zijn fantastische prijzen te winnen, waaronder een levensvoorraad Goede Moed-dagboekjes en een gesigneerd portret van prof. G. Wisse. 

“Wie Abraham gezien heeft, is welkom”, zegt Vroegop. D.V. zaterdagavond 4 maart vindt de eerste bingo-avond van St. U daar! plaats in verzorgingstehuis ‘De Oude Waarheid’ te Elspeet. Aanvang 19:00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *