Ds. M. Klaassen krijgt rol in Barbie 2: “Wij zijn niet van Barbie, maar wel in Barbie”

Ds. M. Klaassen heeft een mooie rol te pakken in het onvermijdelijke tweede deel van de wereldwijde kaskraker Barbie. Opmerkelijk genoeg aangezien de broeder, bekend van zijn werk bij stichting Barbie Beraad K/B, zich eerder zeer negatief uitliet over de razendpopulaire zomerfilm. Een evaluatie is op haar plaats.

Op vragen van onze correspondent wil ds. M. Klaassen gelukkig graag ingaan. “Ik denk dat Barbie wel een gezonde dosis ‘Klaassen’ kan gebruiken”, zegt hij stellig. “Daarom zal ik in Barbie 2 uitgedost in driedelig roze symbool staan voor een traditionele rolverdeling. De vrouw is er voor de man. Als hij niet floreert, heeft zij haar taak niet goed gedaan. Als zij geen man heeft, is ze überhaupt niets. Het is van groot belang om ook in de wereld het patriarchaat te verkondigen. Wij zijn niet van Barbie, maar wel in Barbie.”

Ds. M. Klaassen hoopt de links-feministische Hollywoodmisandristen in Beverly Hills ferm met de scheppingsorde om de oren te slaan. “Dat zal ze leren. Zij zijn juist always number two en dat moet zo blijven ook! Een leven dat enkel om uiterlijk, status en carrière draait is uiteraard voorbehouden aan ons soort mannen.” Ds. Klaassen is dan ook bijzonder teleurgesteld over het feit dat de film in 2026 getoond zal worden onder de naam: Barbie 2. Klaassen: “Het moge duidelijk zijn dat de film ‘KEN’ had moeten heten.”

Ryan Gosling, de acteur die de rol van Ken vervult, reageert verheugd op de bijrol voor ds. M. Klaassen: “Eindelijk iemand die voor onze rechten opkomt. Die Klaassen komt wel te paard, toch?” Margot Robbie ging verrast in op het castingnieuws, waar zij onderweg naar een fotoshoot mee geconfronteerd werd: “Marten who?”

3 reacties

  1. Jullie willen niet weten hoeveel pijn jullie mij met dit artikel doen! Als jullie de Bijbel goed zouden lezen dan zul je zien dat hij alleen maar zegt wat er staat in Gods woord. ik zou graag willen weten wie dit heeft geschreven, zodat ik kan laten horen wat dit met mij doet.

  2. Het stukje over ds Klaassen kan echt niet! Het is de persoon gericht. En in dit geval op een predikant die voluit de Bijbel laat spreken als het gaat over huwelijk, gender, seksualiteit en wat ermee samenhangt. De ‘ wereld ‘ kan deze boodschap niet verdragen en valt hem daarop aan. De Kanaän Courant moet zuinig zijn op mensen die de bijbelse norm uitdragen !
    Satire op gebruiken en instituties , best. Maar niet op de persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *