David de Klos registreert mozaiek112.nl, genezen is beter dan voorkomen

Waar menig plaaggeest een lokale domeinnaam van Mozaiek heeft geregistreerd, heeft spreker en genezingsdienstleider David de Klos gekozen voor een andere aanpak. De Klos registreerde het dominein mozaiek112.nl, naar eigen zeggen om zo aandacht te vragen voor een hiaat in de activiteiten van Mozaïek, het genezen van mensen.

De Klos vindt de aandacht voor genezing bij Mozaiek ondermaats. “Het blijft natuurlijk een beetje dubbel dat Mozaïek telkens een nieuwe kerk start op een plek waar al genoeg kerken zijn. En wat opvalt, hoeveel mensen er ook overlopen naar Mozaïek, van echte genezingswonderen heb ik nog niet gehoord. Als je dan echt wilt dat je iets toevoegt in de lokale context, zorg er dan tenminste voor dat niet alleen de lokale kerken, maar ook de regionale ziekenhuizen leeglopen.”
De Klos geeft desgevraagd ook een advies hoe Mozaiek de bediening van genezing kan inpassen in de bestaande strategie. “Kijk niet alleen naar plaatsen waar er behoefte is aan Mozaïek omdat mensen uitgekeken zijn op lokale kerken. Sticht bijvoorbeeld een gemeente in Zeist, zodat je kunt vissen in de vijver van Bartiméus of de fontein.” De Klos staat open voor samenwerking en is bereid het domein mozaiek112.nl terug over te dragen zodra de eerste genezingscampagne succesvol is afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *