BeroepingsBet: 50x je inleg als ds. J.P. Grijsbal naar Oddelspeet gaat!

ADVERTORIAL – De Christelijke Hervormde Gemeente (CHG) van Oddelspeet wil doordenderen na het binnenhalen van 137 nieuwe gemeenteleden in 2022. Op D.V. zondag 5 februari zal ds. J.P. Grijsbal uitspraak doen over het al dan niet aannemen van zijn beroep uit Oddelspeet. Weet Eben Haëzer Oddelspeet opnieuw een superster te strikken? BeroepingsBet heeft speciaal voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder een fraaie welkomstbonus. 

Ben jij een nieuwe BeroepingsBet-speler, dan kan inzetten op een aanneming van het beroep uit Oddelspeet maar liefst vijftig keer je inleg opleveren. De odd voor een positief bericht voor Eben Haëzer Oddelspeet is bij deze actie speciaal verhoogd naar 50.00.

Reguliere quoteringen

Sinds bekend was welke twee predikanten kandidaat gesteld waren in Oddelspeet, lagen de quoteringen heel dicht bij elkaar en schommelden ze flink. Zowel ds. K.G. Langdraad als ds. J.P. Grijsbal was al eens ‘favoriet’ geweest in de afgelopen jaren. 

Nu het beroep op ds. J.P. Grijsbal officieel is, schatten de beroepingsbookies de reguliere odd voor een aanneming naar Oddelspeet op 1.92. Dat is iets hoger dan de kans dat ds. J.P. Grijsbal voor het beroep bedankt (1.88).

Boosted Odds

BeroepingsBet biedt talloze weddenschappen aan rondom het beroep uit Oddelspeet, waaronder enkele met een Boosted Odd. Op de Boosted Odd-pagina vind je bijvoorbeeld de weddenschap dat ds. J.P. Grijsbal om uitstel van zijn bedenktijd vraagt, tegen een notering van 5.50. Als ds. J.P. Grijsbal het beroep aanneemt en daarbij Psalm 22:26a (Statenvertaling) citeert, kun je nog eens 6.50 keer je inzet terugverdienen. Mocht ds. J.P. Grijsbal de gemeente met diverse wendingen lang in spanning houden, meerdere oudvaders aanhalen om vervolgens in tranen alsnog te bedanken, dan levert dat een spetterende odd van maar liefst 10.00 op. Voor meer Boosted Odds, verwijzen wij je door naar de website van BeroepingsBet.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder lonkt dus een prachtige kans. Wil jij profiteren van deze aanbieding? Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *