Frauderende pro-Poetin vrouwenhater is pro-life

Donald Trump mag dan misschien niet de meest gepolijste verschijning wezen, hij is gelukkig wel pro-life. Daarom verdient hij alle steun in de christelijke wereld.

Donald Trump mag dan misschien niet de meest gepolijste verschijning wezen, hij is gelukkig wel pro-life. Daarom verdient hij alle steun in de christelijke wereld. Zeker nu de Voorzienigheid zelf hem voor het leven behouden heeft. 

Dat Trump de laatste tijd in speeches nauwelijks meer volzinnen uitspreekt, zijn politieke tegenstanders dehumaniseert tot ongedierte en verslaggevers met een fysieke beperking belachelijk maakt, is wellicht niet zo fraai. Maar hij is wel pro-life. 

Dat tot nu toe 26 vrouwen de Amerikaanse oud-president aanklaagden voor verschillende vormen van seksueel wangedrag, variërend van verbale intimidatie tot verkrachting, is in feite geen leesbare aanbevelingsbrief van zijn karakter. Grab ‘em by the pussy lijkt niet helemaal in lijn te zijn met het zevende gebod. Anderzijds: de schadevergoedingen zijn gewoon betaald en hij is wel pro-life.

Over het zevende gebod gesproken: seks met een pornoster is niet helemaal netjes natuurlijk. Je kunt begrijpen dat je dan wat zwijggeld overmaakt. Dat is allemaal legaal. Deze transacties vervolgens wegschrijven als ‘juridische kosten’ levert dan wel weer een unanieme schuldigverklaring op. Daar kun je tegenin brengen dat Trump pro-life is.

Dat Trump zichzelf regelmatig vergelijkt met Jezus en de recente aanslag op zijn leven evenals bovengenoemde veroordeling ziet als het bewijs van zijn lijdensweg als onschuldige verlosser, zou je naast pathologisch ook blasfemisch kunnen noemen. Maar ja, hij is wel pro-life.

Dat Trump zijn respect voor zijn Russische rolmodel Vladimir Poetin niet onder stoelen of banken steekt, is eigenlijk niet helemaal oké. De steun voor Oekraïne intrekken, Poetin paaien, de slachtoffers van een machtsbelust oorlogsregime vergeten: je zou er wat van kunnen vinden. Hoewel… Liever een autocraat dan een democraat, toch? En hij is wel pro-life!

2 reacties

  1. Ach mocht het nog staan te gebeuren
    sprak ik zuchtend en wenend in mijn hutje in den komkommerhof, zeggende dat voorheen querulant broeder Trump zich waarlijk vrijmaakt van een stroom van ongerechtigheden die, zo jammerlijk overhand hebbend, zijn ziel kwelt. Dat hij treurend om zijn verleden waarbij zijn tranen rijkelijk vloeien, zich waarlijk mag bekeren en zich nadien, aansluitende bij de Gereformeerde Gemeente in Amerika. (GerGeminA) ons tot voorbeels gesteld moge worden.Hopende dat het Reformatorisch Dagblad een waarachtig verslag schrijvende in tale Kanaäns van de waarachtige bekering en vrijmaken van zijn zondig verleden en zijn vreugde volle ingang in de Amerikaanse zusterkerk van onze o zo geliefde GerGeminNed.

  2. Dat had zo een inzending in het ND kunnen zijn. Laten we de KanäanCourant niet naar het niveau van het ND brengen. (PKN, brrrrr) .Dat we hier nog maar een schriftuurlijke, tot-stichting-zijnde nieuwssite mogen zijn.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *